Un casament d’altura a l’Empordà

La moda boho chic ha entrat al món nupcial i, per descomptat, ha arribat per quedar-se una llarga temporada entre nosaltres. Els vestits de núvia de blonda, tul amb transparències i brodats cosits a mà amb molt d’amor són la barreja perfecte que manifesta el gust de les núvies actuals: romàntiques i apassionades. Núvies que senten amor per la bellesa del que és natural, deixant de banda els formalismes tradicionals i una etiqueta encotillada.

Tots somiem en trobar aquella persona que ens faci volar, i quan ho fem és important no deixar-la escapar, com si d’un globus es tractés. Una bonica parella, un globus aerostàtic i l’Empordà de fons és un bon lloc per deixar volar el nostre amor i la nostra imaginació.

Un vestit de tall sirena amb sobre faldilla i esquena a l’aire. O un conjunt dues peces, per a aquelles núvies que somien ser una núvia diferent. Com jo vaig somiar a dissenyar-lo.

Quan em vaig inspirar en dissenyar aquest vestit vaig pensar en una núvia que vesteix de blanc, però que no deixa que se l’hi imposin els formalismes tradicionals. Perquè un vestit? Trenquem amb les regles! Una faldilla voluminosa de tul i un crop-top de guipur mig abotonat al darrere i amb mitja màniga on s’insinua una mica l’esquena i la panxa. Un vestit per conquerir.

Dissenys lleugers i frescos, de teles vaporoses i suaus amb delicats brodats cosits a mà. Una barreja perfecta per a les núvies més actuals, d’ànima bohèmia. Lliure.

Les diademes i tocats amb flor natural tampoc poden faltar per acabar de perfilar el look de la núvia i donar-li aquest toc natural i personal. Una connexió meravellosa.

I tampoc ens oblidem d’ells, els nuvis. Adéu a l’estètica barroca i recarregada. Amb un aire més fresc i modern, llacet i tirants estampats a conjunt. Per al nuvi d’avui dia, que vol anar modern i còmode el dia del seu casament.

Inspira’t amb aquesta fantàstica galeria!

 

 

 

 

 

 

 

Esta fantástica sesión ha sido posible gracias a la colaboración de este magnífico equipo:

Vestit de núvia i nuvi: @sandrajroda_weddings
Organització: @laclaueventsweddings
Maquillatge y perruqueria: @bassols47
Flors: @mariafortgarcia
Video: @lluisclaret
Fotografoa: @nicolegulauweddingphoto
Globo aerostàtic: @globusemporda
Mobiliari: @lloguersbosch
Models: @piubellamodels @lidia.molinero @polmercader