Tendències Vestits de Núvia 2023

Trobar el vestit somiat és un dels moments més bonics durant el preparatius del casament. Passat l’estiu i ben entrada la tardor, totes les firmes de moda nupcial ja han presentat les seves col·leccions per la temporada de l’any vinent. Una temporada que es torna a preveure farcida de casaments.

Així doncs, si heu decidit dir-vos el Si, vull! el proper 2023, en aquest article hi trobareu 5 tendències en vestits de núvia.

 

1. Escots paraula d’honor

Torna el vestit amb escot en paraula d’honor. Tot i que mai va acabar de desaparèixer, aquest estil d’escot feia unes quantes temporades que els grans dissenyadors el van deixar de banda. Però l’escot més comú en vestits de núvia ha tornat amb les seves versions més modernes. Escots més quadrats o amb forma de “V” al mig són de les variacions més actuals que no deixarem de veure aquesta temporada.

 

 

2. Vestits minimalistes

Moltes vegades, menys és menys. Vestits de línies netes i senzilles. Alguns completament llisos i sense ornaments; d’altres amb delicats brodats en zones estratègiques per a un aire més modern. Sempre cuidant els detalls romàntics i femenins.

 

 

3. Varietat de mànigues

 La temporada passada ja eren un must per a moltes núvies i aquesta temporada, també. Mànigues en totes les seves formes: abullonades, poeta, de posar i treure, cenyides, curtes i llargues, franceses, d’espatlles caigudes… Un element que atreuran sense cap dubte l’atenció del vostre vestit.

 

 

4. Obertura a la cama

Aquesta tendència la vàrem començar a veure l’any passat sobretot vestits de festa. Vist el seu èxit, els dissenyadors també ho han portat a tota la moda nupcial. Obertures a la faldilla del vestit on es deixa veure una cama, sobretot quan es camina, un toc atrevit però d’allò més modern.

 

 

5. Vestits dos peces

No són cap novetat doncs ja porten algunes temporade entre nosaltres, però els vestits dos peces segueixen essent l’alternativa perfecte per aquelles núvies que busquen un vestit desenfadat. Des de faldilles (més o menys voluminoses) combinades amb tops; o al sempre elegant vestit pantaló.