Tendències vestits de núvia 2020

Com qui no vol la cosa, ja estem arribant al final de l’any i ben aviat n’ obrirem un de nou. Això vol dir que ens aquests moments moltes núvies que es casen l’any vinent estan buscant el vestit dels seus somnis.

En aquesta entrada descobriràs 6 tendències en vestits de núvia per aquest 2020 que estem apunt de començar. I és que la moda nupcial no està exempta de novetats.

1. Vestits amb teixits de purpurina

Si ets una apassionada del brillibrilli, una de les novetats d’aquesta temporada són els teixits de purpurina. Un teixit que no deixarà a ningú indiferent. Original, glamurós i fet per brillar amb llum pròpia! Inclús podràs trobar la brillantor en complements, en el vel o fins hi tot en el maquillatge.

 

 

2. Esquena

L’esquena de la núvia és una part important en el casament; i no per mala educació, però en moltes ocasions els nuvis estan d’esquenes als convidats i aquesta és una part del cos que es veu molt. Es tracta d’una tendència que va esdevenir per quedar-se anys enrere i aquesta temporada seguirem veient molts dissenys amb esquenes espectaculars i originals. Esquenes d’infart, quadrades, amb volants, creuades o asimetriques.

 

 

3. Vestit pantaló

Hi ha moltes núvies que encara no s’atreveixen a dur aquest tipus de vestit, molt probablement per la por de no seguir les tradicions. Però res més lluny de la realitat: són tendència. I és que molts dissenyadors han inclòs a les seves col·leccions dissenys de vestits pantaló, ja que pot ser igual o més elegant que un vestit de núvia tradicional. Si et sents més còmode amb un pantaló a l’hora de vestir, no ho dubtis, encertaràs segur!

 

 

4. Mànigues bollades

Lady Di va ser la propulsora d’aquests tipus de mànigues als anys 80 i aquest 2020 està sent una tendència viral en vestits de núvia. Mànigues amb volum, amb teixits voluminosos i més estretes al canell amb un aire vintage i romàntic. Aquestes mànigues seran les protagonistes de molts vestits d’aquest any.

 

 

5. Capes

Les capes són el complement més de moda d’aquest any 2020 per una núvia sortida d’un conte de fades. I és que hi ha capes per a totes les èpoques de l’any! A la tardor-hivern les capes de vellut o pèl faran que la fred no et faci la guitza, i a la primavera-estiu les capes de tul substitueixen el vel del cap.

 

 

6. Dues peces

Moltes núvies escullen aquest estil perquè tenen un aire més fresc. Són còmodes, divertits i informals. Cada part del vestit es pot triar al gust de la núvia sense necessitat que sigui del mateix teixit, com per exemple combinar una faldilla més voluminosa amb un top molt cenyit. O  a l’inversa. Ara bé, el que mai s’ha de fer és ensenyar el melic.

També són una bona opció també com a segon vestita l’hora del ball. El que més agrada d’aquest tipus de vestit és que passat el casament el pots seguir utilitzant i combinar el top, per exemple, amb un shorts per una fantàstica nit d’estiu.

 

 

Però més enllà de modes i tendències, sempre dic que el més important és sentir-se segura de si mateixa i que el teu vestit de núvia et representi al cent per cent, encara que això suposi trencar amb les regles i dissenyar el teu propi estil.