Et cases?
Serveis per a bodes

Vine i deixa’t assessorar, et posarem en contacte amb els millors professionals del sector, des de la wedding planner fins el detall de les flors. Tot perquè el vostre casament sigui perfecte i tingueu temps per a vosaltres mateixos.

Wedding planner

Per organitzar el vostre casament teniu dues opcions: fer-ho vosaltres mateixos o deixar-lo en mans d’un/a Wedding Planner. No ho dubteu! Poseu-vos en mans d’un professional que us assessori, guiï i acompanyi perquè pugueu gaudir a al màxim el dia del vostre casament Fora estrès!

Les flors

T’imagines un casament sense flors? Jo tampoc. Les flors donaran al teu casament aquella vitalitat, color i elegància que cap altre element decoratiu et farà sentir.

El fotogràf

Ja ho sabreu, però: una imatge val més que mil paraules. I no és un tòpic. Si hi ha una cosa que és capaç amb el pas dels anys de transportar-te a un moment meravellós, aquesta cosa, són les fotos.

Maquillatge i perruqueria

Escollir un bonic vestit no és suficient. L’estil és la manera de dir qui ets sense paraules. No només la núvia, també la padrina, convidades i dames d’honor.