L'única manera de multiplicar la felicitat és compartir-la.

Des de sempre he sentit passió per la moda, i veure a la meva mare tota la vida entre costures m’ha ensenyat a estimar aquesta professió, farcida de petits detalls i delicadesa.

L’any 2009 em vaig iniciar en el món del emprenedoria. Ho vaig fer acompanyant a la meva mare a obrir el seu propi negoci: un taller d’arranjaments de roba.

Treballar colze a colze amb ella he après tots els secrets que s’amaguen entre les costures d’aquesta professió, però també ha estat l’experiència vital que ha fet de mi la persona que sóc avui en dia.

Som el resultat de les nostres experiències, i de les nostres decisions.

La meva personalitat intrèpida i la meva inacabable energia despertava en mi l’inquietud per descobrir: tenia ganes de nous reptes, d’aprendre altres maneres de treballar, de sumar experiències, de veure i viure des d’una altra perspectiva.

Set anys després de l’obertura del taller de costura, vaig deixar enrere el projecte familiar per endinsar-me en un nou viatge, aquest cop en una important marca de luxe. Vaig ser contractada sota unes condicions de treball i econòmiques exquisides.

No obstant això, no em sentia realitzada, tenia ganes d’un nou repte on desenvolupar les meves habilitats, on posar en pràctica tota la meva experiència que m’havia ensenyat la meva mare, on treballar des del cor.

No comptes les vegades que respirem, compten les vegades que perdem la respiració.

Un dels meus somnis sempre havia estat treballar amb vestits de núvia, així doncs, quan vaig tenir l’oportunitat de fer-ho realitat, no vaig dubtar ni un segon!

10 anys després d’ iniciar-me en el món de la costura, decideixo posar en marxa el meu propi projecte: SANDRA JORDÀ WEDDING CENTER, un espai únic a Girona on acompanyo i ajudo als nuvis a fer que el seu casament somiat es faci realitat.

L'única manera de multiplicar la felicitat és compartir-la.

Des de sempre he sentit passió per la moda, i veure a la meva mare tota la vida entre costures m’ha ensenyat a estimar aquesta professió, farcida de petits detalls i delicadesa.

L’any 2009 em vaig iniciar en el món del emprenedoria. Ho vaig fer acompanyant a la meva mare a obrir el seu propi negoci: un taller d’arranjaments de roba.

Treballar colze a colze amb ella he après tots els secrets que s’amaguen entre les costures d’aquesta professió, però també ha estat l’experiència vital que ha fet de mi la persona que sóc avui en dia.

Som el resultat de les nostres experiències, i de les nostres decisions.

La meva personalitat intrèpida i la meva inacabable energia despertava en mi l’ inquietud per descobrir: tenia ganes de nous reptes, d’aprendre altres maneres de treballar, de sumar experiències, de veure i viure des d’una altra perspectiva. Set anys després de l’obertura del taller de costura, vaig deixar enrere el projecte familiar per endinsar-me en un nou viatge, aquest cop en una important marca de luxe. Vaig ser contractada sota unes condicions de treball i econòmiques exquisides. No obstant això, no em sentia realitzada, tenia ganes d’un nou repte on desenvolupar les meves habilitats, on posar en pràctica tota la meva experiència que m’havia ensenyat la meva mare, on treballar des del cor.

No compten les vegades que respirem, compten les vegades que perdem la respiració.

Un dels meus somnis sempre havia estat treballar amb vestits de núvia, així doncs, quan vaig tenir l’oportunitat de fer-ho realitat, no vaig dubtar ni un segon!

10 anys després d’ iniciar-me en el món de la costura, decideixo posar en marxa el meu propi projecte: SANDRA JORDÀ WEDDING CENTER, un espai únic a Girona on acompanyo i ajudo als nuvis a fer que el seu casament somiat es faci realitat.