Què és un firstlook? Trenca amb les regles nupcials!

Quan una futura esposa comença a buscar el seu vestit de núvia, sempre pensa que ningú (amb permís de la mare i les seves dames d’honor 😉 ) ho veurà abans del casament. Sempre hem sentit  a dir que si la nostra parella ho veu abans del nostre camí a l’altar, ens portarà mala sort en el matrimoni. Però si sou una parella disposada a acabar amb els casaments tradicionals, és hora de trencar les regles nupcials amb un firstlook!

Molt a prop de Girona es troba La Fortalesa, un lloc que respira història en tots els seus racons. Una antiga fortalesa militar transformada avui en dia en un museu de joieria i centre d’art. Un cant a l’elegància. Un lloc on s’uneixen art, gastronomia i luxe.

A la part alta de Sants Metges, muntanya que dóna nom a l’hotel de 5 estrelles que allà es troba i on el xef Jordi Cruz (3 estrelles Michelin) ofereix la seva alta cuina, va ser l’escenari perfecte per al firstlook entre Alexis i Míriam.

Però, què és un firstlook?

La seva traducció literal és: la primera mirada. Un firstlook consisteix en què els nuvis es vegin per primera vegada abans del casament abans que ningú. Un moment màgic i irrepetible en la més estricta intimitat. Un moment només per vosaltres, per compartir aquella abraçada tranquil·la i relaxada abans dir-vos el: Sí, vull!

De ben segur que heu pensat mil i una vegades durant els preparatius del vostre casament quina cara posarà vostra parella la primera vegada que us vegi aquell dia, així que si us heu decidit fer un firstlook, convideu al fotògraf i videografo per recordar sempre aquest moment, aquella mirada!

I vosaltres, us atreviu a trencar amb les tradicions?

 

 

Vaig compartir aquest fantàstic dia amb:

Localització: La Fortalesa
Fotografia y video: Blanc Mate
Perruqueria i maquillatge: La novia más guapa
Joies: Pere Quera Joiers i D’OR Museu

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *