Perquè ser una núvia Inmaculada Garcia

Quan vaig entrar a l’univers dels vestits de núvia i vaig començar a seleccionar les col·leccions que volia oferir, tenia una cosa molt clara: volia fugir de les grans marques comercials. I és per damunt de qualsevol nom, només volia, vull i voldré traballar amb firmes amb les quals m’hi senti identificada. Aquelles que per damunt de tot mimn la qualitat del seus teixits, dels seus acabats i, sobretot, que cada visit hagi estat cosit amb mim i delicadesa, des del cor.

Llavors ja feia temps que coneixia els vestits de la firma Inmaculada García. Estava (i estic) enamorada dels seus dissenys! Vestits romàntics i sensuals, però sense estridències. La lluminositat dels seus teixits filats amb cotó, organza i tuls brodats o amb pedreria i els seus encaixos finíssims fan somiar a qualsevol núvia amb un estil bohemi.

Però el que realment em va robar el cor va ser quan vaig conèixer tot el que hi ha darrere de cada vestit. Vaig descobrir una petita GRAN família de la qual estic molt orgullosa de formar-ne part. El somriure de la Vicky, qui em va obrir les portes de la casa, l’amabilitat d’Ariadna, l’alegria i energia de Sandra o la proximitat i comprensió d’Inmaculada amb els desitjos de les núvies.

Així doncs, fa un parell de setmanes, amb alguna de les meves núvies Inmaculada García vàrem anar a visitar la fàbrica de la firma i conèixer la seva dissenyadora. Vàrem poder veure in situ com s’elaboren artesanalment tots els vestits, cosits a mà amb molta cura, un a un, fins a l’últim detall dels seus acabats.

L’ Ariadna ens va ensenyar tot el procés de fabricació dels vestits i vam poder parlar amb Inmaculada dels seus dissenys. Va ser un bonic matí i una experiència genial perquè les meves núvies gaudeixin ja del vestit dels seus somnis abans del seu gran dia.

I tu, ¿vols ser una núvia Inmaculada García?

Gràcies Judith per aquestes fotografies tant boniques!