On celebrem el convit? 5 punts clau a tenir em compte

Una de les primeres decisions, i de les més importants, que haureu de prendre amb la vostre parella si heu decidit dir-vos el Sí, vull!és: on celebrem el convit? I és que aquesta és la partida més important del vostre pressupost. A continuació us detallo 5 consells a tenir en compte per escollir la localització del vostre banquet:

 

1. Estil del casament

No comenceu la casa per la teulada. Abans d’emprendre la selecció de localitzacions on podríeu celebrar el convit, primer cal que tingueu clar l’estil que voleu transmetre al vostre casament. Voleu un casament a la platja i respirar l’aire mediterrani de la Costa Brava? Sou més de muntanya? O preferiu quelcom més clàssic? Tenim restaurants, hotels, finques o masies per tots els gustos.

 

 

 

2. Busqueu amb temps

Les presses mai no són bones. No és gens estrany fer la reserva amb un any d’antelació, fins i tot més, sobretot si teniu preferència per una localització o restaurant en concret i en una data determinada, com poden ser durant els mesos de juny o setembre.

 

3. Visiteu el lloc

Per no trobar-vos sopreses de darrera hora, abans de formalitzar la reserva visiteu el lloc escollit i comproveu que compleix amb tots els vostres requisits i comoditats que espereu: aforament suficient per tots els convidats; facilitat d’accés i pàrquing per si cal contractar servei de transport, espais disponibles per celebrar la cerimònia o zona de ball, pla B per si plou, horaris o possibilitat d’allotjament per si s’allarga la festa.

 

4. Servei exclusiu

Si heu escollit un hotel o restaurant on és habitual on és habitual que si celebrin banquets, és important saber  l’exclusivitat del lloc o si hi ha programat un altre esdeveniment al mateix dia. Un dels punts que sol generar més conflicte és la disponibilitat del personal suficient o si aquell espai que sempre havíeu somiat està ocupat.

 

5. Serveis addicionals

Molts llocs especialitzats en banquets ofereixen un servei integral d’organització del vostre gran dia, fins i tot amb proveïdors exclusius. Serà un dia especial que recordareu tota la vostra vida, per aquest motiu no voleu que falli res. Pregunteu si un organitzador o wedding planner extern pot accedir a les seves instal·lacions, així com la resta de proveïdors (floristes, fotògrafs, videògrafs, discjòqueis…) perquè tot sigui del vostre gust.