Ja teniu el vostre vestit de núvia? Doncs ara és moment d’escollir els complements imprescindibles per acabar de prefilar el vostre look!

 

Un toc de color a les sabates!

Les sabates blanques sempre seran un clàssic, però cada cop més núvies opten per calçar-se unes sabates que després puguin utilitzar en altres ocasions després del casament. Moltes d’aquestes núvies escullen les sabates del mateix color del vestit de les dames d’honor per anar de conjunt i en harmonia amb elles. O d’un color que les representi d’alguna manera. També és una bona manera de trencar tot el look blanc. Les sabates amb vellut de color són de molta tendència.

 

Tocats per a núvies

És cert que per moltes núvies el vel és imprescindible, però és un clàssic que va desapareixent. Moltes vegades es complementa amb un toca ben modern, que inclús pot substituir el vel.

Les corones són la tendència més de moda. De flors naturals o seques, de porcellana o de plomes: són alguns dels materials amb què més freqüentment es fabriquen els tocats més moderns.

 

 

Bata o quimono

Són el complement ideal previ a la cerimònia i per just abans del gran moment de vestir-se de núvia. Solen ser de seda o ras, un teixit suau i confortable però alhora molt elegant, que fins i tot es pot personalitzar. I si tens dames d’honor, també poden portar-ne de diferent color!

 

 

Roba interior

Que sigui sexy! Però atenció, perquè pot ser es marquin sota el teu vestit. Així  que penseu amb aquesta opció: una cojunt de roba interior per la nit del casament i un altre per dur durant tota la cerimonia que sigui de teixit llis perquè no es marqui i tons blancs, marfil, beige… perquè no transperenti! Sobretot si el vestit de núvia és de tall sirena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.