En una antiga fàbrica de pells. On se sent el sofriment entre aquestes parets, avui gairebé en runes. La base per a la sessió d’inspiració Silk Kisses de vestits de núvia sostenibles és la Seda de la Pau. Un contrast entre un passat de dolor i un futur de respecte. Com un au fènix que ressorgeix de les seves cendres, més fort i enèrgic.

 

Seda de la Pau

La Seda de la Pau és un teixit respectuós amb el cicle natural de les erugues de seda, els que produeixen aquest teixit tan preuat, i que també rep el nom d’Ahimsa (que significa no-violència en Sànscrit).

Aparentment és igual que la seda tradicional: brillen per igual i gaudeixen de gran caiguda, però la gran diferència rau en la seva elaboració. En el procediment tradicional d’obtenir la seda, tal com s’ha fet a la Xina des de fa milers d’anys, el capoll de seda amb l’eruga dins, es fica en aigua bullint. Quan l’animal mor, s’extreuen els fils seda que pot arribar a mesurar fins a un quilòmtere.

Amb aquest procediment més repectuós amb origen a la Índia, la Seda de la Pau s’espera que sigui la mateixa eruga de seda qui trenqui el capoll, moment en què la papallona surt volant. Aquest és un procés molt més llarg i dificultós ja que posteriorment s’extreuen els fils de seda, que donada la naturalesa de l’eruga, els fils de seda són més curts i l’extracció més complexa.

 

Joies ètiques

Les joies són obra de Marta Rodríguez Joieria Artística. Les seves mans treballen metalls que procedeixen de mines ètiques i responsables, en què es garanteixen salaris i drets laborals dignes, amb equitat de gènere i sense explotació infantil, així com plata i or reciclat, diamants de laboratori i lliures de conflicte bèl·lic.

Benvingudes a Silk Kisses.

 

 

 

Foto: @haroldabellan
Video: @martihsb87 @mariemarryme
BTS/ VBLOG: @aroga4u
Joyas: @martajoieriaartistica
MUAH: @nora_fortia @liavergar @fortiaperruquers
Zapatos: @calcatsbusquetscastaner @castanerofficial
Modelos: @saii_gr & @taliamorenoo_29

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.