Durant els preparatius de la núvia el dia del casament, tot són nervis. Què passaria si fos diferent? En aquesta sessió d’inspiració a la Costa Brava obrim l’habitació de la núvia a la mar. De oblidar-nos d’aquests nervis i de deixar-nos portar pel moment.

Un esmorzar amb vistes a la Mediterràni davant els primers raigs de sol. Un tè mentre et relaxes a el so del cruixir de la sorra als teus peus, les gavines i les onades

Per què sempre ens imaginem els preparatius el dia del casament com uns moments estressants quan en realitat tot pot ser ben diferent?

Benvingudes a Sea you.

 

El millor residu és aquell que no es genera.

Moltes vegades ens centrem en reciclar i, de vegades, ens oblidem que el millor residu és aquell que no es genera. M’encanten els vestits de núvia sostenibles dos peces, així que per a aquesta editorial vaig fer-ne un mix: Un vestit de núvia bàsic de políester reciclat, ideal perquè durant el casament et donarà molta llibertat de moviment. Seràs la reina de la pista de ball! I un sobre vestit confeccionat amb teles provinents de teixits descartats.

 

 

Poliéster reciclat

El poliéster és una fibra sintètica que s’obté del petroli a partir d’un fort processat industrial amb un gran impacte ambiental. Anualment es consumeixen més de 100 barrils de petroli cru per a la producció de poliéster, el 70% del qual s’utilitza per a la industria textil i el 30% restant per a la producció d’ampolles PET. Més de 500 mil milions d’ampolles de plàstic que tardaran entre 100 i 1000 anys a descompondre’s.

El poliéster és un teixit molt transpirable, lleuger i que no s’arruga. El poliéster reciclat, el mateix que succeeix amb la Seda de la Pau i la seda tradicional, té les mateixes característiques que el poliéster verge.

El poliéster reciclat s’obté a partir del reciclatge de les ampolles PET, i donat l’elevat volum d’aquestes al nostre planeta, és imporantissim el reciclatge d’aquestes. D’aquesta manera es redueïx la dependència amb el petroli ja que no requereixen noves extraccions, genera un 75% menys d’emissions de CO2 amb un impacte ambiental molt menor que el polièster verge  i promou l’econòmia circular ja que evita que els plàstics acabin en abocadors.

I un cop passat el casament, el poliéster reciclat és un teixit que podrem tenyir fàcilment per reutlizar el nostre vestit de núvia.

 

CRÈDITS:

Fotografía: @el_ramo_volador
Video: @freakandchicfilms
Íntimo y baño: @allthatsheloves
Flores: @mariafortgarcia
Muah: @bassols47
Modelo: @mireiagabarro @modelontop
Patrones: @hotelmasrabiol @adrialedesma
Coordinación: @laclaueventsweddings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.