Els casaments a l’hivern també poden ser especials. Són una alternativa perfecta per a aquells nuvis que vulguin sortir de la típica temporada nupcial. És cert que moltes parelles somien amb un dia assolellat de primavera o una estrellada nit d’estiu. Però casar-se en dies de fred és una tendència creixent, molt romàntica i diferent. En aquest post us dono 5 raons per celebrar el vostre casament a l’hivern.

 

Foto: Blanc Mate

 

1. Més senzill escollir la data.

En trobar-nos en mesos en què menys parelles escullen aquesta època de l’any per casar-se, si teniu un lloc predilecte on celebrar el vostre casament o teniu preferència per un fotògraf, videògraf, wedding planner o maquilladora en concret, us serà molt més senzill trobar una data disponible.

També, l’hivern és una època en què la disponibilitat dels convidats és quasi total, ja que l’estiu molta gent és fora de vacances o fins i tot pot coincidir amb un altre casament.

 

2. Els costos poden disminuir

De la mateixa manera que molts hotels aprofiten la temporada menys turística per oferir preus reduïts, proveïdors i restaurants fan bones ofertes perquè són dates amb menys demanda. Però compte, perquè molts proveïdors aprofiten aquestes dates per gaudir de les seves merescudes vacances.

 

3. Oblida’t de la meteorologia.

A l’estiu moltes a parelles els agrada celebrar el convit a l’exterior, però sempre has de tenir previst un pla B en cas que la pluja vulgui fer acte de presència o hi hagi una onada de calor. A l’hivern sempre comptem que farà fred i el temps exterior no serà esplèndid, així que el millor que pot passar és que faci un magnífic dia i el sol ens acompanyi per passar part del convit a l’aire lliure.

 

4. Gran varietat de complements.

Oblida’t del fred, perquè hi ha una gran varietat de complements per gaudir del vostre casament a ple hivern. Si hi ha un complement que m’apassiona dels casaments a l’hivern són les capes, el meu complement preferit i molt de moda. T’imagines casar-te sota un romàntic mantell blanc de neu amb una capa que et resguardi del fred? La fada de les neus. O si t’agrada el rock’n’roll, per què no una jaqueta roquera? Les opcions són infinites!

 

Foto: El ramo volador

5. Decoració natural

L’hivern, i també la tardor, és una bona època per gaudir dels colors que ens regala la naturalesa. Boscos amb diferents tonalitats, terres plens de fulles o muntanyes ben nevades. I perquè no, aprofitar-ho per decorar el nostre casament. La llum del sol també té un to especial i ens il·lumina aquests paisatges plens de romanticisme

 

Foto: Sicalipsis Fotografia

 

Però el millor de tot és que podrem acabar la festa amb una bona xocolata calenta i xurros. Aquesta sí que pot ser una bona raó!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.