5 consells per sobreviure un casament a l’agost

És cert que el mes d’agost no és el mes amb més casaments de l’any, probablement perquè es dona el fet que molta gent fa vacances. Ara bé, si estàs convidada en aquest mes tant calorós, aquí tens 5 consells per sobreviure un casament a l’agost:

 

1. Vestits frescos

Opta per vestits de teixits naturals que no s’enganxin a la pell i de colors estiuencs, pastels i clars. I estampats! Els colors clars reflecteixen la llum del sol i no l’absorveixen. Per descomptat, evita el color blanc, tret que sigui un casament a la platja amb dress code eivissenc i et puguis permetre aquest color. Si no, deixa aquest protagonisme a la núvia!

 

 

2. Pameles i tocats

Les pameles i els tocats són el complement estrella dels casaments d’estiu i acabaran de completar el teu look. Ara bé, cal tenir en compte l’hora i l’estil de la cerimònia. El protocol dicta que podem optar pel tocat en qualsevol moment del dia. I si el casament és al migdia o a principi de la tarda, podem escollir entre pamela o un tocat.

Són tendència els maxillaços dels anys vuitanta, les corones florals, pameles de palla natural trenada o els tocats amb reixeta.

 

3. Ulleres de sol

Perquè no portar un accesori tan de moda en un casament? Si vols anar a l’última, completa el teu look amb unes ulleres de sol cat-eye. Tingues en compte d’utilitzar ulleres de sol amb una bona protecció, perquè si no, és com si no portessis protecció pels teus ulls.

 

4. Pell protegida i maquillatge fresc

A l’estiu els casaments solen ser a l’exterior, així que no t’oblidis de dur una crema hidratant amb factor de protecció solar de mida viatge dins la bossa de mà.

Un maquillatge fresc i natural és perfecte per estar radiant aquell dia. Utilitza productes en pols i de llarga duració. Existeixen tovalloletes antibrillantors per tal de matisar la pell i que faran que la suor no sigui un problema.

 

5. El ventall

I per quan el sol fa pujar la temperatura, un ventall o un pai-pai són la solució. No ocupen gaire espai a la bossa de mà i es poden convertir en un complement imprescindible.

 

Un consell extra! Hidrata’t bé. Les altes temperatures i l’alcohol deshidraten. De ben segur que brindareu molts cops, però no t’oblidis de beure molta aigua!