Casament a la vista? 4 tendències en vestits de festa pel 2019

Sol, bon temps i primavera. El còctel perfecte. Comença la temporada de casaments! El teu fill. La teva filla. La teva amiga. Aquella amiga que, encara que passi el temps, saps que pots confiar-hi. Els vells amics de la universitat. Els casaments són l’excusa perfecte per deixar-se anar!

 

Aquestes són les 4 tendències que marcara l’estil de les convidades aquest any 2019

 

1. El color coral

El color de l’any 2019. Més concretament, el living coral, una variant més rosa ataronjat. I m’encanta! un color enèrgic, optimista, hipnòtic, alegre i divertit que sens dubte llueix més si estem morenes. Si tens un casament, aquest color és una aposta segura!

 

2. Les plomes

Aquest any les plomes es tornen a deixar a veure en vestits de festa i en complements. Una manera de donar un toc molt elegant i diferent al teu look.

 

3. El vestit pantaló

Ho hem vist en famoses com l’ Emma Watson, la Diane Kruguer o fins hi tot la Julia Roberts en l’última entrega dels Globus d’Or. Aquests vestits poden ser de tall recte, palazzo o curts. Poden ser d’un sol color, de dos colors o amb estampats. Un estil ideal tant per casaments de dia com de nit.

 

4. El vestit jaqueta

Clàssic, elegant i molt femení. Un conjunt dues peces versàtil que també trepitja fort aquesta temporada. Els podem trobar de color pastel, blanc, negre… No oblidis que, per lluir un bon vestit, aquest ha d’ajustar-se a la teva forma per realçar la teva silueta. Només així podràs mostrar tota l’elegància que desprèn aquesta peça de vestir.

 

 

Un consell, noies! Escull el vestit amb el qual et sentis còmode i tu mateixa. I gaudeix de la festa!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *