4 raons per contractar una wedding planner

El vostre casament és un moment únic, especial i irrepetible en les vostres vides. Per aquest motiu, espereu que aquest gran dia sigui com sempre l’heu somiat. I, sovint, aquesta feina no és gens senzilla sobretot si voleu quelcom diferent, professional i personalitzat.

Als Estats Units el 80% de les parelles contracta una Wedding Planner. Aquí, tot i que la tendència va a l’alça, a vegades aquesta s’associa a una persona encarregada de la decoració o coordinació el dia del vostre casament. Sempre hi ha aquesta opció, però la seva tasca va més enllà. A continuació us detallo 4 raons de pes perquè us cal contractar una Wedding Planner:

1. El temps és or

No en tingueu cap dubte: organitzar el casament dels vostres somnis requereix moltes hores de dedicació. Sovint en el nostre dia a dia disposem de poques hores per preparar-lo amb tranquil·litat, això us pot generar estrès i frustració. Una Wedding Planner té experiència i formació en l’organització d’esdeveniments i també els coneixaments del sector. Això us farà estalviar molt de temps, us evitarà estrès emocional i us donarà la tranquil·litat necessària per gaudir de tot el procés preparatiu del casament.

 

2. S’asjusten al presupost

Quan comenceu a preparar el vostre casament heu de tenir clar quin és el vostre pressupost, i a partir d’aquí, començar a treballar colze a colze amb la Wedding Planner. Sovint s’associa la seva contractació a una important despesa, però res més lluny de la realitat: us guiarà a gestionar amb seny els vostres diners i us ajudarà en la contractació dels proveïdors que més s’ajustin a la vostra butxaca.

 

3. Un casament totalment personalitzat

Són una font inesgotable de passió, creativitat i coneixement de les últimes tendències nupcials. S’encarregaran de conèixer les vostres aficions, els vostres gustos i forma de ser a fons, per ajustar llavors l’esdeveniment fins l’últim detall decoratiu i organitzatiu per tal de transmetre la vostre essència. Un treball molt complex que farà que sembli senzill.

 

4. Keep calm i gaudiu del vostre dia

Problemes d’última hora amb un proveïdor? No voleu que als vostres convidats els falti de res? Cal complir amb els horaris?  Oblideu-vos de tot i de tothom, només preocupeu-vos de ballar, saltar i somriure que per la resta tindreu la Wedding Planner al vostre costat.