4 estils de casament. Quin és el vostre?

Una de les primeres decisions que haureu de prendre i de les més importants a l’hora de planificar el vostre casament és triar l’estil de casament que més bé us defineix. Moltes parelles no li donen la importància que es mereix, però un cop definit el vostre estil, escollir tota la decoració, les flors o fins i tot el vestit de núvia serà més senzill perquè tot estigui en harmonia

Hi ha molts estils de casament, però aquí us explico els més destacables:

 

1. ELS CASAMENTS MÉS CLÀSSICS

Si sempre has somiat amb un vestit de núvia princesa i sou una parella molt romàntica que li agrada seguir el protocol, els temps i les normes nupcials, aquest és el vostre estil.

Colors pastel, flors fresques com les roses i taules rodones molt ben vestides de blanc són elements que no poden faltar el dia del vostre casament. Perquè el classicisme no està renyit amb el disseny i la creativitat.

 

2. BOHO-CHIC, L’ESTIL DE MODA

Si sou una parella qui no agraden els formalismes i voleu demostrar el vostre amor d’una forma diferent, aquest és el vostre estil. Aquests tipus de casaments són una barreja d’estil hippie i bohemi amb tocs d’elegància i modernitat. És l’equilibri perfecte entre un casament vintage i rural, on els elements naturals prenen protagonisme.

Colors pastel, mobles antics, moltes flors i detalls DIY (do it yourself, fets per vosaltres) decoraran el vostre casaments d’estil boho-chic.

Un vestit de núvia vaporós, de teixits lleugers i naturals amb pinzellades vintage. Si ets una núvia d’aquest estil tampoc et faltarà una corona de flors al pentinat.

 

3. L’ESTIL VINTAGE MAI PASSARÀ DE MODA

Moltes parelles opten per escollir una dècada per a la decoració del seu casament, com per exemple: l’elegància dels anys 20 o el glamour dels anys 50.

Triar la paleta de colors pastel com el verd-aigua, utilitzar moltes flors i fer servir objectes de l’època escollida, mobles antics pintats dels colors de la paleta seleccionada i estovalles de cretona desgastades faran que el vostre casament transporti els vostres convidats a una altra època.

Els vestits de núvia amb mànigues abullonades són una opció molt de moda per aquest estil.

 

4. AL MÉS PUR ESTIL RURAL

Si sou una parella amant de la naturalesa, aquest és el vostre estil. Una antiga masia o un hotel al camp són l’escenari ideal per celebrar el vostre casament campestre.

Fusta, pissarra, pedra i bales de palla són els elements amb els quals podreu decorar aquests espais més naturals.

Flors com ara la paniculata i l’olivera no poden faltar en aquest entorn rural.

 

Ara bé, és cert que tots els estils tenen un element en comú: les flors no poden faltar mai en un casament. Ja siguin naturals o seques. I és que les flors donaran al vostre casament aquella vitalitat, color i elegància que cap altre detall decoratiu us farà sentir.

Per últim, un cop escollit l’estil del vostre casament i quan comenceu la selecció de localitzacions pel vostre banquet, informeu-vos i mireu fotografies d’altres casaments, si pot ser, per veure com quedarà aquell espai el dia del vostre casament.