3 pentinats infal·libles per a núvies i convidades

Si ja tens el vestit dels teus somnis i els complements, un dels dubtes que de ben segur ronden pel teu cap és: quin pentinat de núvia o de convidada portaré? Oi que si? Doncs així, només et queda escollir el recollit per acabar de definir el teu look pel casament.

Per ajudar-te en l’elecció he seleccionat els 3 pentinats per a núvies, convidades i dames d’honor més moderns i afavoridors que són aposta segura.

 

1. Monyo baix

Són els pentinats més romàntics i dolços i una de les apostes més segures. Un look natural i informal que s’ha convertit en una de les tendències més vistes en els casaments. Posa-hi un passador i aconseguiràs el toc especial que vols pel teu pentinat de núvia o convidada.

 

 

2. Trenes

Sempre hem associat les trenes a un pentinat senzill i infantil, però res més lluny de la realitat! Les trenes fan que el teu pentinat sigui elegant i glamurós.

Les podem utilitzar en semirecollits o monyos, en cua o amb el cabell solt.

N’hi ha de molts estils diferents: d’arrel, d’espiga, a l’holandesa… per a tots els gustos!

 

 

3. Cues

Cues altes,  amb ondes, amb trenes… des de la més senzilla fins a la més sofisticada. Pot ser l’opció ideal per a una núvia. Aquest tipus de pentinat està molt de moda. Les cues són còmodes i afavoridores, i a més hi donen un aire fresc i modern al teu look nupcial.

 

 

I no oblidis que els tocats, les agulles i les corones poden ser el complement ideal per a tots aquests tipus de pentinats.

Sé que és difícil decidir-se per a un pentinat en concret, per això aquí hi entra el paper tant important de l’estilista, qui t’aconsellarà sobre quin tipus de pentinat t’afavorirà més el teu look. Pensa ensenyar-li una fotografia del vestit i explicar-li l’estil del casament perquè d’aixó en dependrà molt el pentinat.